normal ke x

assalam hai mama semua.nk tnya.normal x klu tbe2 x skit buah dada tp skit bhagian puting je.smpi 7w skit sgt nk tido ngiring pon skit mndi pon skit klu trrsentuh.skang 8w cma skit kt puting je.tq mama semua

9 Các câu trả lời

normal . mmg akn sakit d puting bkn payudara . setiap kali preggy mmg akn alami sakit d puting tu sis . klau ank menetek xtau preggy pon bole tau preggy lg sbb tibe2 sakit btol kt puting tu . mmg sensetif . pkai bra pon xslesa . uhuhu saba jela 😋

5y trước

ye btol tu . mmg bole tau dri situ . sy ank ke dua dn ke 3 pon tau preggy sbb sakit puting mse ank netek tu . Alhamdulillah ank ank sy pon skrg da xnetek . btol je . skrg preggy ke 3 tgh tnggu ari . dh 35week 3day

Tu normal sis... Nti dh 6bln ke atas plak dlm 7 or 8 dkt puting klu picit skit dh ada susu..tu pn nti rs puting sakit juge😂✌

5y trước

Sm2 😉✌

sm je sis..sy dah 13wek++ pn still skit..tp dia bkn skit setiap masa..ada masa dia dtg2..kdg2 husbnd pgng pn skit.hehehe

saya pon sedang alami nye😑 dia rasa pedih kt bahagian puting je, rasa mcm kene gigit2😂

Rajinkan cuci puting stiap hari wktu mandi. Ada kerak2 putih di puting tu air susu tersumbat.

Sy dlu awl preggy pun mcm tu. Puting jadi sensitif, sakit.

Saya pon sama juga.. anak first .. xde pengalaman lagi😅

5y trước

tu la kan..xde pngalaman ni..hehehe hrap yg lain sudi kongsi ilmu klu perasan soalan sy ni..hehe

cuba tuam2 dgn kobis

Normal sgt sis 😘