Ada Petua Pastikan Dapat Bf Baby? Bf Senang Ke Susah?

Assalam.. Hai, ibu2.. Ada tips atau petua tak agar dapat menyusukan baby selepas bersalin? Cmne u guys make sure susu ada selepas bersalin? Ada x susu ms breastfeed baby for the 1st time? Klu tak de susu, cmne u guys pastikan susu tu ada? Atau u guys just give up and bg susu fm?

1 Trả lời

Sebaik sahaja bersalin susu yang ada berwarna kuning dan ia dalam kuantiti yang sedikit... Bagi je pada anak, tu untuk antibodi anak...