Saya ingin bertanya ni

assalam guys ,saya first mom ,saya mcm pelik la bintik ii merah kat anak saya ni ,takut dia terkena eczema tapi bile saya taruk krim aloe vera tu cpt pulak hilang ,korang ade tak pengalaman anak kene eczema ,saya takut anak saya ade juga ,saya nk prepare awal ii .Tapi boleh jadi ke bintik ii merah ni tanda eczema ,ade kesan merah ii tu tanda lahir anak saya ,saya concern dengan bintik ii ni sbb selalu muncul ,saya first time mom jadi banyak bende saya tidak tahu ,kalau bende ni serius ,mungkin appoiment akan dtg ,saya akan mention ni dan berjumpa dgn doktor sbb appoiment anak saya x lama lagi #firstmom #ingintahu #bantusharing

Saya ingin bertanya ni
2 Các câu trả lời

Eczema tu kena doktor yg diagnose bukan kita yang rasa2 anak kena eczema. Mungkin tk selesa sbb ruam panas pastu selalu berpeluh tu yg jd gatal2

rse tu ruam sis bkn eczema. mybe anak sis panas , and mybe pampers xsesuai dgn dia ? maaf nk tnye sis, pusat ank mmg mcm tu ke ?

2mo trước

btl ke usus tkeluar, misi ni pon. baby dah umur brpa, cb pakaikan barut kot² bole masuk semula ke. . ada kaitan ke bedung dgn angin pasang. kalo angin pasang kena cpt² bw berubat sis, angin pasang yg kat kemaluan tu kn, ke sy silap sb lupa angin pasang tu cmana 🫣