ujian upt positiv

Aslkum sy nak tny knp Sy da 6 mnggu tapi scan kak klinik Rahim sy kosong mcm mne ye,

30 Các câu trả lời

Sy dekat 11 minggu baru nampak semua sis masa scan. Doc kata setengah orang mmg nampak lambat. Nanti sis scan lagi,jaga diri ☺

Mby mash awal..ade sstgh org 4mggu dah nmpk kantung..bergantung pde sstgh org..doa yg baik2 insyaallah jdnye yg baik2 amin

6 minggu awal lagi sis, tunggu lagi dua minggu scan balik dalam 8 minggu keatas. InshaAllah ada berita baik 😌

Normal sis...sy 11weeks baru nmpak...mse 8 weeks xdpt detect kantung dgn janin...

5y trước

Thnks sis🥰

Baru lg same mcm sy dlu scan 6week xnmpk, scan 12 week br nmpk

5y trước

Yke hihihi Amin thnks sis

Myb awal lg kot..tp sy 5weeks da nmpk kantung n bby

cuba try scan trnsvaginal...mmg akan nmpk

11 minggu bru nmpk sis. Teruskan mkn folic acid.

6 minggu kecik lagi..cuba check 12 minggu nnt..

saya 4w kantung je nmpk sis.. 8w baru nmpk