5 week 6 days masih tak nampak kantung?

Sy cek upt dh byk kali kputusan mmg positive...tp g scan masih x nmpk apa2.. doktor ckp mmg ada pembentukan dlm rahim sperti nak mengandung tapi kandungan masih awal lagi...dia suruh dtg repeat scan lagi 2 mnggu. Normal ke pinggang dan pinggul sy sakit..sy peknen baru 5 mnggu 6 hari. #2nbaby

4 Các câu trả lời

better nak scan 8w..degup jantung baby pn boleh dengar..scan awal nanti sis akan pikir bkn2 sbb tak nampak

Normal. Kdg2 sbb ovulation lewat. So 6w keatas usually baru nmpk.

Normal tunggu lah lagi 3-4 minggu

normal sis