upt makin kabur

Assalamualaikum ibu2 yg berpengalaman , sy ni hampir 5tahun mnggu zuriat .. dalam 3minggu lepas saya ade pg klinik atas sbb lain tp nurse srh bt ujian air kencing cek2 sy positif hamil mase tu Allah je tau perasaan sy .. Yg buat sy rasa sedih sgt ni knp bile sy cek upt makin kabur yer ?? ?? susah hati semantare nak tgu 21hb pg klnk balik .

2 Các câu trả lời

If got bleeding or tummy ache go to a doctor immediately. 5 weeks still can get a scan but probe inserted from the vagina instead of abdomen

kalau nurse sahkan sis positif hamil..kenapa sis nak try check lg.. be positif.. kalau nak clear result.. belilah clear blue..