Do u feel that?

Asalm mommy2, penah tak rase baby kick tuh sakit sangat.. Setiap kali baby kick rase sakit sangat,dan banyak duk tempat perut kanan.

2 Các câu trả lời

Kalau baby tendang kuat memang terasa sakit n kulit tegang 😂 tp sementara pregnant ni kite enjoy je dengan tenang 🤗

Masa kick tu tk sakit. Tp rasa sakit bila time dia duk berpusing, mcm dia tekan perut. Paling sakit bila lutut atau siku dia tertekan bhgian bawah perut. Rasa senak. Tp apa2 pun perasaan tu sgt bhgia tk boleh gnbrkan.