sakit tekak melanda

Asalamualaikum ibu ibu semua saya pregnant 18 weeks sekarang tengah hadapi sakit tekak dan badan mula panas nak mintak pendapat mummy semua apa perlu saya ambil untuk hilangkan sakit tekak , dan sekarang suara makin tidak berapa ada..adekah sya perlu minum air asam jawa ? Atau makan strepsil ? Atau berjumpa doktor ambil ubat yang terkawal dosnya...harap mummy semua bantu bagi pendapat terima kasih..

2 Các câu trả lời

Jumpa doktor.. Kta org preggy ni x blh smbrangan amb ubat mlainkan dktor yg sarankan..

jumpa dkter