Batuk sakit tekak

Ibu mengandung boleh ke makan ubat batuk dan ubat sakit tekak? Kalau pergi klinik doktor bagi ubat apa ya?

6 Các câu trả lời

Dokter kata tak boleh makan ubat batuk apa2 pun. So dokter saya suggest guna ubat spray ni. Dia suruh cari sendiri kat farmasi. Sebulan jugak tahan batuk. Lastly beli throat spray ni alhamdulillah kurang & hilang🥰

Sy masa 32w batuk teruk and gatal tekak. Jumpe doc and noted kan die yg awak pregnant & doc akan bgi ubat batuk yg sesuai.

terima kasih semua, sy pegi klinik doctor bg ubat batuk dan sakit tekak untuk ibu mengandung

Lepas tu boleh makan ni untuk legakan tekak gatal sebab ni pure honey je

masa sy 14w aritu batuk,sy pg klinik doc bg ubat batuk.

Boleh