Luka jahit

Asalam..Nak tnya la selepas kita bersalin kena jahit ubat apakah yg berkesan letaq dekat luka jahit tdi ya

2 Các câu trả lời

buh ubat kuning yg pihak kk sediakan.. jaga mkn n pastikan luka kering sblm dan slps buh ubat n klu bersalin normal pastikan sentiasa tukar pad nk buat apa² sentiasa kepit kaki.. n sy tumbuk manjakani n kunyit so sy perah air dia tu buh jgk kt luka jahit alhamdulilah baik..

Wassalam. Mommy bersalin czer atau normal? Kalau normal boleh letak ubat kuning yang kk bagi tu. Pastikan luka kering apabila pergi ke toilet dan kerap tukar pad ya

2y trước

Haa okey maseh