Ubat buat luka jahit..

Assalamualaikum wbt.. hai mommies.. nak tanya ubat apa yang bagus buat bersalin normal..Luka jahit.. #firstbaby #bantusharing #1stimemom

6 Các câu trả lời

dulu hospital bagi ubat kuning tuh and make sure luka tuh kena lap kering kering kalau setiap kali guna air and sapu ubat kuning dkt tempat luka guna kapas. inshaa Allah !

3y trước

tapi sekarang doc Tak bagi jahit balik.. tunggu luka jahit yg tinggal ni sembuh dulu

Waalaikumussalam. Ubat kuning yang KK or hospital bagi tu mommy. Kena tukar pad setiap kali pergi membuang air. Jika masih keluar darah.

3y trước

iyà.. sampai Jahitan pun terkoyak.. hmm😣

ubt yg doc bg lps bersalin , tu je yg sy guna. paling penting private part kna jga n bersih utk elak jangkitan kuman.

3y trước

Dr hanya bagi ubat tahan sakit je..

Sy minum pati ikan haruan je.. Beli dekat farmasi.. Guardian pun ada..alhamdulillah luka cepat baik

3y trước

Syukran sis

Ini bagus untuk luka jahitan

2mo trước

alaa kabur pulak gmbar

Sis luka da okey tak

3y trước

alhamdulillah okay dh..