nervous

Aritu ade minum air gula msa mngndung 13 minggu..tibe2 tdi ade dpt pnggilan misi..misi ckp sblum minum air gula 3.2..lpas minum air gula, 3.68..dktor ckp tinggi..agak2 3.68 tu dh ade kncing mnis ke?

2 Các câu trả lời

Macam tak logik sis. Kalau 3 point something tu rendah. Call nurse confirmkan balik. Kot2 silap bgtau bacaan lepas minum air gula.

X btul ni.. Sepatutnya bacaan sis tu rendah😅 ni contoh bacaan kt KK tmpt sy. Baik sis confirmkn blk ngan nurse.

5y trước

Bacaan atas pada 7.8