keputusan air gula

Hii semuaa..sy kena minum air gula 2.9.19 1pertama 9.9 misi cll ckp bacaan sy 4.3 bf after x bleh baca mesin rosak.. 22.9 sy kena minum lagii..tp smpi skg misi x cll bgtau keputusan nya ok tk sy punya gula.. Doc swasta ckp lau misi x cll mknanya bacaan gula sy ok..

2 Các câu trả lời

Nurse pn ad ckp. Smggu slpas mnum air gula klau xkol means result ok. Tp kes sy nurse trlupa. Next check up bru dia tringat psal result gula sy. 9.2 🤦‍♀️

5y trước

After. Lpas tu gdm on diet control. Baby nk stahun da ni 😁

Yup kalau tak call tu means ok..nurse kk saya pun cakap mcm tu