Ruam Di Pelipat Peha

Apakah ubat yang sesuai untuk mengubati ruam dan gatal - gatal di pelipat paha ibu. (bukan baby)

1 Trả lời

sy sblm ni kena melecet.. kesan dari pntis.. then sapu nappy cream pureen.. ok.. pstu dah naik mcm bjik2 putih.. so x tahan sbb lama sgt brkain batik, sy ke klinik.. tunjuk kt dkter.. dkter bagi sy cream yg sesuai.. dkter kata mcm kulat bkteria.. aaasudah.. lain plak jadi kn.. huuhuuu.. sy pakai cream tu.. nampak makin ok..