GATAL DAN RUAM CELAH PAHA

Hello mommies semua...ada tak yg pernah alami gatal dan ruam celah paha? Any tips utk atasinya? Thank you in advanced. #1stPregnancy#pleasehelp

1 Trả lời

Hi Sis, lebih kurang simptom mcm saya. 2 minggu lepas saya start gatal² kat perut, bila saya start garu², terus naik biji² ruam kat perut & celah peha. Saya try beli losyen pureen ni kat shopee.. Alhamdulillah dah seminggu guna, biji² ruam tu dah makin hilang, kulit tak kasar dah & dah tak gatal² kat area perut & peha. Best losyen ni sbb cepat serap & bau baby wangi 🌸 Sis boleh try juga sbgai ikhtiar ☺️

1y trước

tq very much sis...nnt nak cuba yg ni..