tanda kandungan tak mnjadi

Apakah tanda kandungan tak menjadi ye ... Baru 5week tapi tak rase ape2 pun

26 Các câu trả lời

Sy preggy takda muntah2 , mcm biasa2 sja , first baby ni, skrg 14w sdh , perut pn xketara , mcm tdk ngandung lgsg , haha , x menjadi masalah tu , yg penting doa jak dan yakin padaNya .

5y trước

Sy muntah teruk... Tp still kena makan... Sbb lepas muntah... Sy akan kelaparan sgt2 mcm bhari2 xmakan 😅😅... So stiap ari mmg makan muntah makan muntah....rutin harian.. Amik kuantiti yg sikit tp berulang je la