tanda kandungan tak mnjadi

Apakah tanda kandungan tak menjadi ye ... Baru 5week tapi tak rase ape2 pun

26 Các câu trả lời

sy dulu kndungan xmnjadi jgk tp alahan mcm biasaa je muntah2 , mde ni xleh mkn mde tu xleh mkn . dh 8w dye gugur sdri . jgn pk negatif sis . doa y baik baik jeee

Saya dulu 5 weeks mmg xda rsa apa² . Like muntah² or anything . Smua xda rsa ..tp sy think positive je yg baby sihat dekat dlm tu

Isteri 7 minggu..alahan tak ada langsung..dia pun tak rasa apa2..alhamdulillah..kalau nak yakin pergi scan puan..

Think positif...awal lagi 5 weeks tu. Jg kesihatan, jg makanan... Bersyukurlah kalau pregnant x de morning sickness🤗

5y trước

Kahkahkah . Sy mse 5week ni xde pape pon . Tp 10week muntah belillah 🤢🤢🤢

Tx semu sama sis masih terla;u awal.. insyaallah Ada.. hormon Kita semua tx sama bertukar thinking positive

5week MMG belum rasa apa-apa sis. Start 20week baru rasa gerakan baby sis.

Jangan fikir yang negatif sis. Fikir yang positif & baik baik je. 🤗

Jgn pk negatif sis..pk yg baik2..lgpun awal lagi tu

5mggu masih terlalu awal..pape pun jaga kesihatan

Doa yg baik2. Kandungan masih awl.