Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

Drypers n huggies sebab kulit ank x ngam dgn Pampers jenama lain😌 da cuba pakai jenama lain..

Whoopee & Goon kerana harga yang berpatutan ketika SALE dan anak selesa dengan jenama ini 🥰

dry pro pants. anak saya cukup selesa. kalau pakai jenama mahal kulit anak saya jadi sensetif.

drypers drypantz. senang anak poopoo ade tape utk lekatkan semula diapers. n price affordable.

petpet sebabnya boleh tebus ganjaran 😂 & memang sesuai dengan anak . tak pernah lg bocor .

ank sy sume pun blh pkai..xd elergik.. skrg sy gune diapex..murh pun murah n sesuai dgn anak

Ank i ngm pakai huggies dry pants je.. Kalau pakai jnma lain teruk la kulit jd merah2 teruk

Mamypoko air fit & offspring... Sebab nipis tp serapan best. Tak bulky mcm sesetgh diapers.

Saya suka merries dan mamy poko airfit.. Lembut dan sesuai untuk baby yg tembam.. X panas

drypers, sbb kulit anak sesuai start dpd lahir xpnh tukaq & boleh collect point yg best..