Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

Drypers harga berpatutan, kualiti yg baik, boleh kumpul point n redeem di web drypers😊

drypers tapi sekarang nipis dh. mudah penuh. Sye beli sebab drypers ni sesuai ngan anak.

Huggies dry pants. Sebab tak bocor & sesuai untuk anak yang jenis punggung lebar ☺️

beli mana yg ade size anak je 🤭 Drypers..Petpet.. Huggies..MamyPoko..asal boleh 😬

drypers drypants...berkualiti & x mdh bocor...smua ank2 sy nmpk selesa bl memakainya..

mana anak br lahir smpai 3 bln pakai drypers wee wee dry pastu tukar petpet smpai skrg

petpet. sbb senang pakai masuk. skrg pakai mamipoko,,senang leaking cepat berat.. huhu

Drypers..ank pkai ok xpnh jd ruam atau gtal...ssh nk bcor.wlaupun dh pnuh sgt😅😁

pet pet baby sesuai pakai takde naik ruam lampin, tak bocor dan harga yang berpatutan

drypers.. anak x sesuai pakai pet2 kejap je penuhnya 😅plus pet2 x dry + absorb sgt