Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

Jenama lampin kegemaran saya sudah tentu Drypers ! Saya dah cuba pelbagai jenama lain dari yang murah hingga jenama yang mahal. So far brand Drypers telah menambat hati saya. Kat sini saya nak share untuk yang bakal jadi parent, saya syorkan tiga jenis lampin yang sangat berbaloi untuk korang guna , (1) Mamypoko (2)Drypers (3)Genki. So tiga jenis brand lampin ni tersangatlah berkualiti bagi saya sbb anak saya guna x pernah bocor. Korang patut cuba. Guna la produk berkualiti confirm anak2 you all happy and selesa. Cuma nak share la dgn korang kenapa saya pilih 3 jenis lampin tersebut. Quality is Everything

Anak sya mula2 pakai mamy poko yang harga 50 lebih tu. Tapi beruam. Sayang satu plastik tu. Lepas tu tukar pigi mamy poko yang harga 30 lebih . Sama juga beruam. Sayang lagi 1 plastik tu. Lepas tu beli merries,tersalah beli pula yang tape. Takpe pakai ja. Tapi still beruam. Lepas tu try pakai sabun/cream jenama buds. Mahal bukan kepalang. Tak pe sanggup je beli.last2 try beli huggies harga 40 lebih. Alhamdullilah. Huggies baru lah tak beruam. Dan pampers kat rumah ni,berplastik2 tak di pakai.

3y trước

Sama laa... tp yg sy tak pakai tu semua sy sedekah kat org yg memerlu kan utama pada jiran terdekat

huggies ultra & huggies nature made. huggies nature made sgt nipis dan lembut. sesuai utk anak sy yg ade eczema bila flares up. pakai waktu siang so dia still boleh active spjg masa. huggies ultra pakai pada waktu biasa, mlm dan siang. sesuai dgn anak sy especially waktu mlm dpt cover heavy flow. smp pagi still kering. both pakai dr newborn smp sekarang. 😊

Masa nb mmg selalu tukar2 sbb beruam klu salah. tp paling best dia pakai brand offspring dan applecrumby. sy pakai kan dua nie. malam offspring siang applecrumby. now umur dah setahun lebih. dia pakai siang mamypoko dry itu klu kat rmh je. klu jalan sy pakai kan applecrumby pant n kalu malam pampers beeba tape. amek yg night.

Huggies - Nipis. Cepat serap tapi cepat bocor Tesco (Fred & Flo) - Getah kat bahagian pinggang tak kemas. Cepat bocor Mommy poko - mahal so out of budget. Drypers - Terbaik setakat ni. Kemas bahagian pinggang and sangat jarang bocor. Pet Pet - Ermm tebal tapi masih bocor

Mamy poko nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Previous drypers but few years ago, when my kids use it, it seem easy to leak I've change to others brands. For 3rd kids until now I've been using genki, due to price I've change to diapex pants...and since now being use diapex

Bebimora-lampin pakai buang tanpa klorin 1st buatan Malaysia harga marhaen 😍.. br tukar jer ni.. dulu pakai offspring, mahal juga. Kawan recommend try bebimora, quality setanding, harga jauh lebih murah, Alhamdulillah terus lekat ☺️

Huggies is the best! Dah try smua brand yg ni terbaik n xbocor 😁 (i) baby born ~ 2 years : Huggies Ultra (ii) 2 - 3 years for midnight maintain Huggies Ultra (iii) 2 - 3 years for day times: 1st - Huggies pant , 2nd- Genki

Drypers baby bwh setahun sebab tahan x bocor, lepastu guna pet pet sbb anak dh besar dh x byk kencing. Pet pet lg murah, jarang2 bocor. anak pun ok je selesa, alhamdulillah. pernah daftar dua2 tp x pernah redeem pun 😭