Jenama Lampin Kegunaan Harian Anda!

Bila sebut tentang lampin bayi ni, banyak sangat jenama sampai tak terkira. So nak tanya lah mommies yang dah mempunyai anak ni. Jenama lampin apa yang anda guna?

Jenama Lampin Kegunaan Harian Anda!
87 Các câu trả lời

anak saya pakai Drypers Skinature.. untuk kulit sensitif, walaupun kulit dia x sensitif tp saya tetap bg pakai ni sbb jenis lembut dan xde la skali kencing je nk tukar.

Saya mula2 pakai genki . Mmg best lembut . Tapi rasa rugi sbb nb ni dia berak sikit2 . Skrg pakai fitty . Alhamdulillah ank tak jd ruam atau merah2 celah kangkang

Pakai drypers. Pernah juga pakai genki. Dedua ok. Pernah try huggies n petpet, kejap je rasaa basah dkt luar pampers. Pakai sluar pun rasa la sejuk2 basahnya tu wkwk

3y trước

Ok. Tp xtau la ikut org la kot. Sb ada yg reject drypers tp sy pakai ok. Petpet n huggies x ngam tp dgn org lain ngam hihi

Saya beli mana2 brand je ikut suka. Semua brand dah pernah pakai. Tapi baru2 ni ada dapat sample brand applecrumby. Best la pampers dia lembut je.

dlu pki drypers okay. sjk drypers dh baru ni mcm kasar so tuja huggies xlama huggies anak naik ruam teruk. skrg pakai off spring 😊

law saya ni yg kurang mampu,sy pkai harganya murah je,saya xpentingkan jenama ape,janji yg murah tulah pilihan saya

momypoko sbb sgt selesa dan tahan bocor.tapi harga dia...alamak..menangis suami nak beli 😂mahal woo

❤️😆 anak 1st pakai drypers,kerap kena ruam lampin,sejak tu blacklist drypers 😅

3y trước

my husband saja nak try brand ni..tapi dia beli banyak..pakaikan kat baby...celah kangkang dia macam melecet sbb kurang soft dan keras

saya suka guna brand Huggies syukur 5 anak saya tidak pernah kena ruam.

biasa petpet dgn dryper..kalau anak yg kencing byk tukar huggies .