Apakah jenama lampin kegemaran anda? Kenapa anda setia dengan jenama ini?

Post image
1012 Các câu trả lời

Mamy poko sebab anak serasi dengan jenama ni. Dah pernah cuba drypers dan fitti tapi anak tak serasi.

drypers.. sbb murah, sesuai dgn kulit anak dan senang nak cari. dimana2 kedai kecil pun ada jual 😊

Applecrumby. Material dia best. Kadang terlupa tukar pampers anak pun takde merah merah atau melecet

drypers . dari nb sampai sekarang saiz M pakai drypers . cuma start saiz M je tukar ke drypants 🙈

Pagi i pakaikan baby fitti, mlm i pakaikan mamypoko(12hrs*)/petpet(10hrs*). *tahan kering sehingga

still tengah try and error brand yg sesuai.. yg tak bocor dan ketat di celah peha.. any suggestion?

Drypers . .tp ad prg bg mommy poko . Lg best momy poko pula . . Mane 1 harga die yg murah ea sis

Drypers classic.. Dr ank first smpai 2nd...memang pakai brand nie...tahan lame.. Tak mudah bocor..

Petpet sebab anak selesa dan tiada msalah sepanjnang guna sejak lahir dulu lagi. Lagipun lembut.

Huggies pling better so far. Bby sy penah pakai petpet, drypers, mamy poko, goon ngan huggies.