mual

apa yang boleh tolong hilangkan rasa mual? rasa sangat pedih mual ini, membuat saya hilang selera makan, tapi perut asyik krok krok krok ?

2 Các câu trả lời

Bau sesuatu yg masam.. Mcm kulit limau.. Cara i mcm tuh.. So far 3 anak x de morning sickness..i avoid utk munth. Bila mual i bau oren. .. Sbb once start u payah nk stop munth.

4y trước

Ok..Tq untuk info..sbb ini kehamilan ke-4...tp 1st time rsa mcm ni..smpaikan semua bau membuatkan saya mual n termuntah.