Nafas laju , hidung bunyi krok ii

Nk tanye bby saya baru 2bulan 9 hari . Harini saya perasan dia nafas bunyi krok ii kt hidung . Pernafasan yg laju tpi tkde lekuk . Minum susu semua okey tkde nngis tpi hidung dia bunyi krok ii . Normal ke bby 2 buln mcm tu ?

2 Các câu trả lời

mungkin hidung anak awak tersumbat.. macam kes anak saya hari tu, saya punya risau sampai bawa pergi klinik sebab masa tu anak dalam hari lagi.. and then doc suggest untuk beli nasal spray and rajin rajin bersihkan hidung anak

cuci hidung anak selalu. guna cotton bud . beli air cuci hidung tu jugak ada jual dkt farmasi.