Bayi 3 bulan Berkahak

Anak sy dadanya bunyi spt berkahak, krok krok, ade idea x macam mana nak kurangkan or hilangkan? Dah bawak g klinik doktor cakap, xde pape. Tapi baby xnak nyusu.

2 Các câu trả lời

Sy pernh alami benda yg sm. Sy try suction hidung baby.. Tkut tsedak susu. Dan Alhamdulillah mkin mningkat usia bulan baby.. Makin tiada. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

mummy.. mummy boleh try cf-rub.. anak sy bunyi kahak hari tu sy sapu cf-rub.. alhamdulillah .. xad bunyi da mummy.. mummy berminat boleh www.wasap.my/60138661354