anak umur sebulan batuk2

Sebelum ni anak bernafas dada tengelam timbul. Tp pergi jumpa doktor kata xda masalah. 2x pergi jumpa doktor berlainan. Sekarang, anak batuk pula. Batuk banyak. Bila baring nafas bunyi krok krok..

4 Các câu trả lời

Boleh ikhtiar guna balm tasneem.. In shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa😊 https://wa.me/60142659754

5y trước

Lavendar, Lemon, Eucalyptus, Orange, Tea tree, Frankinsence, Cypress utk balm cfrub khas utk batuk demam selsema kahak dan batuk..

Bunyi macam ada kahak kan? better kerap bagi susu badan bagi antibodi kuat..yg bunyi tu..lama2 dia akan hilang tapi ada stengah orang mcm pegi klinik sedut lendir..saya pon xtau..mgkin xbrapa kuat..

5y trước

Terpaksala bersabar bila ada anak kecik..dah sihat baru senang sikit

Sama sy.. tp ank sy batuk biasa mcm xda plk bunyi kahak

anak saya batuk biasa je