Prolonged jaundice

Apa tips yg betul2 berkesan untuk hilangkan kuning ya? Anak sy dah lebih 30hari kuning bacaan dalam 100lebih. Dah bagi susu badan setiap 2 jam. Cuba utk campur fm tapi belum jumpa susu yg sesuai dengan anak. Checkup hospital pun dr cakap bacaan 100lebih tu tak tinggi tapi kita sebagai ibu mestila risau tambah2 setiap kali checkup ambik darah anak dekat urat. Bila tanya dr tips utk turunkan kuning dr just cakap kerap menyusu. Kdg2 sy menyusu terlampau kerap sampai anak jeluak terlampau banyak. Dah buntu ni kesian anak tak sembuh lagi

14 Các câu trả lời

anak sy pon prolonged jaundis.saya campur susu s26.baby kerap kencing.

mandikn dgn pati sirap rose in shaa allah boleh turunkan kuning

ibu minum susu kambing n kerapkn bg baby susu bdn

bg susu lactogen . susu tu senang bt bby berak