hb low

Apa nk buat yea ..mknn iberet mcm x blh terima..ini seharian munth2..pening kepala...risonya...mkn vitalea(shaklee) dan jus mamariam ...hb still low juga.....

22 Các câu trả lời

Cuba makan iberet sebelum tidur.sy pun makan supplemen shaklee juga.supp pagi,iberet sblm tdur supaya xda muntah

5y trước

Kalu mkn sebelum tido ...confirm x munth yea bgun pg...sbb arinie sy mkn dari subuh sampai skrg sy kuar masuk toilet munth...

hb low try makan hati ayam. ubat zincofer(pil merah yg hospital bagi) jangan skip sebab itu untuk tambahkan hb

5y trước

Masalahnya x blh telan vit kk...huhuhu...

Mkn vit c shaklee skali x? Sy mkn vitalea & vit c Serentak ..fungsi vit c untuk penyerapan lebih baik

5y trước

X sy just mkn vitalea dgn bcomplex..

Blh cuba mkn buah delima..saya mkn buah delima hb saya naik dan xpening kepala

5y trước

👌

Sebelom tido Makan kurma sis.. 3 bijik ke..

5y trước

Ooo yeker..blhla sy cuba nnti ..tq yea sis ..

mkn jmbu batu pon ok.. kne rajin mkn..

5y trước

Ok sis...tq yea..nnti sy cuba mkn jmbu batu...

Sy mkn jambu batu. Buah delima pn ok.

5y trước

Ok sis...thanks yea...

maltofer sis..rsa mcm coklat je

5y trước

Ok yea sis..mmg rasanya seratus peratus coklat...

Maltofer. Cari kat farmasi. Elok

5y trước

Sama2 🤗

Blh mkn kerang, hati, bayam

5y trước

Ok juga nya sis kalu cm2...