Buku Pink for pregnant

Anyone can help me about “buku pink” 1) how to register 2) where need to go? 3) need to make appointment? 4) when we need to open this book?

7 Các câu trả lời

Call kk trdekat ckp nk "buka buku"boleh walkin atau kna buat appoinment dlu. Nt diorg bgtau apa je kena bwk.. mcm tmpt saya dorg sruh walkin je tp tgu kandungan dh 2 bulan bru dtg, dorg suh bwk slinan ic sndri,ic suami, n sijil nikah je. Nk snang thu kndungan brpa bln btter g scan confirm dlu di swasta, sbb ada org yg kndungan dia xsama dgn bilangan trikh period. ☺️

Buat temu janji kk dekat website or call klinik berhampiran, nnt sis dpt tarikh buka buku pink bila kat KK. Jika baru first buat buku pink bawa, 1) 2 salinan i/c suami & isteri 2) 2 salinan surat nikah 3) bil api@bil air original (alamat skrg )-first 4) surat refer Dr doc (pengesahan mngdung, cth: scan@UPT) 5) buku merah lama(next baby) #harap dapat membantu.

di tmpt sy kene buat appointment dulu, sbb xnk trlalu rmai yg dtg bersesak sesak musim covid ni. jd dulu mula2 nk bukak buku pink sy call dlu klinik kesihatan tnya kandungan dh 8 minggu dah bole bukak buku pink ke. die bgtw dh bole bukak & die bagi tarikh appointment utk dtg bukak buku tu.

3y trước

boleh call klinik kesihatan yg trdekat dgn rumah. sbb die akn tgk alamat rumah kite nty. call dlu tnya sblm dtg walk in

blh call nearest kkia tanya blh terus walk in atau kena bt app dulu utk bukak buku pink tu. ask them all the the questions you nk tanya. kena bawak apa? bila blh bukak? sbb lain kkia lain yg diorg nak. kalau nk bukak buku dkt klinik swasta, walk in je terus.

3y trước

Act for appointment nk book kt mn ye? Yg mySej tu ke?

Sy tk buat appointment pun.. Terus pg nearest kk bgtau nk buka buku pink and nnti dorang akan bg tarikh tertentu utk buka buku tu

I buat appointment dekat website queuemed

3y trước

I buat kk taman medan n book slot appoinment thru qmed tu. Lps smua confirm then i dtg sna according to my slot

Sy call dulu KK.