Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Các câu trả lời

While I'm in 6 weeks my back seriously pain.. Couldn't stand till admit to hospital.. The doctor test my urine and blood.. Result out is clear.. Then doc give me MC 3 days can't move much.. Just lying the bed

Sama sy. Utk kurangkan rasa tak selesa masa baring, alas bantal kiri kanan, bila nak ngiring kiri /kanan, alas bantal bawah perut, dan ampu bantal belakang badan. In shaa Allah tdur lebih lena dan selesa.

Yes sama. Pinggang ni rasa macam sendi yg nk tercabut. Kalau baring then angkat sikit punggung akan rasa tulang bergesel. Woah sakit ya ampun! Tumit pulak kalau byk berdiri akan sakit juga

Lin selesa tidur baring[terlentang],xselalu buat sakit jgk kadang2 tapi terpaksa tdo secara bersandar.. Letak bantal kt blkg pinggang.. Xboleh tdo mengiring xselesa..rasa nak beli kerusi malas...

Sy since pon awal trim sakit belakang, ade beli maternity pillow okey sikit alhamdulillah tp still sakit belakang .. tiap malamminta husbnd uruskan n letak minyak yuyi belakng badan baru boleh tidur

Sepanjang tempoh nak ke trimester kedua ni kerap sangat sakit2 pinggang dan punggung serta bahagian bawah perut ni..naak duduk,nak baring,melentang,nak bangun pon berpaut mcm nenek2 dh..😅

Saya sebelum ni sakit pinggang jugak tapi lepas start makan pil calcium obical tu dah okay dah. Sakit pinggang still ada tapi bila saya banyak buat kerja rumah. Kalau biasa2 je tak sakit dah.

sya pon 14week ...sakit pinggang sngt...tulang punggung pon rasa ngilu bile jln...tidur mom skrg dah x selesa...asik terjaga jee...sbb pinggang rasa sakit..😩😩

sama dgn sy. bila drive nak balik keje jalan jem sampai 1 jam setengah dlm kete ya Allah sakitnya pinggang. letak bantal kat blakang pun mcm x membantu. doa je cpt² dpt sampai rumah

Me too.. If I sit the flat area my back pain it's very pain.. I must sit on the cushion, during sleep too if I want to left or right side my back pain very painful.. Now I 14week..