Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Các câu trả lời

Yup sama.. Ingat kan kencing kotor.. Rupanya ada jugak yang alami sakit belakang.. Now 13 week.. Bila baring nak pusing terasa sakit.. Nak tunduk pun sakit..

Sama lah. Dr ckp mgkin kesan dari pernah terjatuh terhentak bontot. Dan mmg blh ckp byk kali pernah jatuh terhentak bontot dulu. Sapu minyak angin je mampu kalau sakit sgt.

Not really. But in 3rd trimester really2 killing me. 😩😩😩 If you want to walk, you will walk like penguins 😅. The tension at the back, hips, legs. Ohhmyyyy

Same goes to me. Kadang2 pijak kaki pun lenguh2. Our baby is getting bigger ya. Be ready for another beautiful pain😁. I bought a lot of pillows just in case 😆.

saya sakit blkng yg bawah pinggang sebelah kanan. angkat je kaki sebelah kanan kalau jalan, nak terduduk dibuatnya. xboleh jalan

3y trước

Samaaaa. Sy pn sakit belah kanan je. Pinggang tangkap sakit kt perut. Nak nangis sbb xtahannnn sgt. Perut pn cepat rasa xselesa.

sama saya..kadang nak tidur malam pun tak selesa..sakit pinggang mencucuk2 rasanya..kadang tu bahu pun sakit..husband sebelum tidur mesti massage dulu..

so painful! I got back pain then go to hospital but don't get any mc,doctor ask me rest at school..how to rest at school I'm a teacher have to go to class😭😭

🙋‍♀️Saya pun rasa sakit sgt tulang blkg.. Kalau tido kat lantai berkarpet, rasa mcm tulang pinggang tu dah berkecai.. Siap berbunyi Dan sakit teramat...

Same, rasa tak larat nak berdiri lama dah, plus anyone ada tumbuh jerawat yang tidak berkesudahan? Haha

2y trước

Yess mmg jerawat tgh tak berkesudahan skrg ni

sama laa . 14 minggu sakit tulang punggung bila duduk dan baring lama lama . kadang kadang sakit dalam perut .