Fasa Paling Sukar Buat Anda

😖 Antara pilihan di bawah, yang mana satu Mommies rasakan yang paling sukar dan mencabar?

Fasa Paling Sukar Buat Anda
145 Các câu trả lời

Alahan mengandung, contraction paling mencabar. Menyusu dan tidurkan anak adalah masa paling tenang.☺️

3y trước

Aamiin aamiin yra🥰

sama la mengandung,kali ni sakit n lelah dia lain macam..lagi² dgn anak yg tak sampai 2tahun rase nk beranak awal je.

alhamdulillah tak yang susah pun .... semua dilayan macam biasa .. tak ada merungut macam orang lain sakit bagai

Bersalin. Nervous kalau tiba-tiba kena czer. Semoga Allah permudahkan urusan bersalin ibu-ibu semua❤️

rasanya waktu mengandung.. sbb ambil proses yg pnjg selama 9bln.. masa tulah kita bermain dgn emosi..

bersalin sakit kena jahit pastu pantang sakit bengkak susu kram betis macam2 sakit tak tahan 😂

Alahan mengandung, nk tunggu trimester kedua paling struggle.. dan Menyusukan as working mom..

bersalin...contraction tu buat seram² hihi..alhamdulillah sya tidak mengalami alahan ..

bagi saya semua x peting pun setiap org lain kann bg sy bersyukur smua dlm gmbr sengb

mengandung ,, sbb kali ni paling truk alahan .rsa nak pengsan,,bnyak kan bersabar