Sukar bernafas

Apa ibu2 buat bila rasa sukar untuk bernafas ye? Terutama sekali bila waktu tidur. Ada tips tak?

4 Các câu trả lời

Bukan setakat waktu nak tidur. Haritu saya jalan dkt mall, keluar je dari kedai perfume, saya sesak nafas, mase tgh jalan tu rase nak pitam. Cpt² saya duduk atas lantai lepastu baru ok sikit. Kdg² sesak nafas dlm kereta pon ade nasib baik suami yg drive. Kalau waktu tidur tu, saya pusing kiri kanan

saya juga mgalami situasi yg sma sis. since 25w mcm tu. sya cuba tinggi kn bantal msa tdo dan juga mgiring k kiri atau k kanan. akan lbh selesa. sis cuba la ya. 🥰

Try tukar tidur sebelah kiri ada tak menolong Sebab Kalau saya tidur sebelah kiri rasa better

ehh mcm sma kt...ssh tidur mlm sbb msalah bnafas