Hb low

Antara iberet , obimin dan maltofer mana yg betol2 membantu naik kn hb ? Saya stress nie tiap kali checkup hb makin turun , doktor bagi masa 2 minggu kalau tak naik jugak dy akan refer ke hospital untuk buat ujian talisimea . Saya dh mkn bayam , jambu semua tp tetap turun

35 Các câu trả lời

Last checkup turun mendadak... Nurse bagi new obimin & iron table... Doc bg iberet... Tgh try iberet... Next week de appointment... Hope naik lar... Hari2 dah mkn jambu batu... 🤣🤣🤣🤣