Hb low bersalin swasta

Dh 2x checkup hb asyik low.. plan nk bersalin swasta. Boleh ke? Tp harini checkup Dr suggest tukar dari obimin kpd maltofer 2 biji sehari..

3 Các câu trả lời

Masa saya pregnant asyik hb low je sampai kena tambah darah cucuk kat punggung sis. Tapi lupa nama ubat tambah darah tu apa. Tapi still makan maltofer jugak 3X sehari

2y trước

umi sy pun pernah kena.. ktanya 11 jarum 😅 .. tp Alhamdulillah lps tu bdan yg letih trus rasa bertenaga umi ckp..

hb low brpa tu? .. sy pun tgh ambil maltofer.. alhmdulillah hb 11.7 drj 9.0

2y trước

sy pun beli sendiri di farmasi jugak. sebab kk sy xsedia maltofer. ada zincofer sahaja. tp sbb xboleh nk mkn zincofer, muntah jee.. Dr suruh try maltofer ni..

sis try amal mnum susu kambing