antara drypers n pet pet

Antara 2 jenis ni..mana lg ssuai utk baby nb.. Ibu,mommy,ummi,mama prefer yg mana?

17 Các câu trả lời

Rasanya drypers . Sya pernah kerja pasaraya n kira stok , stok drypers lagi cepat habis berbanding brand lain . Dri situ sya rsa kualiti pampers drypers ni bagusdan favourite parents and sesuai dgn anak diorg .

Sye suka pet pet yg ada pelekat tuh.. ank dah pndai dri or bjln pkaikan pet pet day night lak.. pet pet nih kpas dia tebal.. xmudah hancur compared ngn brand lain2.. huhu just my opinion.. 😊😊

5y trước

Owh...ptut nmpk ada pack kuning n ada pack biru..

sy lg suka drypers😁 but depends jg dgn kulit baby kdang2 ada kulit sensitif jg😀mcm sy skrg baby NB sy guna drypers so far ok👌

5y trước

Lps ni kena alert plastik kuning la..kna plih yg wee wee dry..tu la, ingt cari yg bajet ok tp berbaloi pakai..bijak mmbeli alah memakai..😂😂

Saya prefer drypers sbb setakat ni x pnh bocor lg dgn drypers, pernah try pet pet, even kerap tkar senang bocor

Anak pakai drypers wee wee dry .. jenama tu je dy pakai dri baby smpai skrg dh 1y 3m.. so far okay... selesa😊

5y trước

Hmm yaka... xthu la plak.. sbb so far anak pakai ok ja... nk kata tembus atau bocor tak pernah pulaa.. wlaupun byk dy kncing.. berak pun xpenah tembus walau penuh 1 pampers

kita prefer petpet. Da pakai dari NB sampai 5month...drypers kat baby kita slalu nau licking beyak dia..hhu

Dryoers weewee dry..Alhamdulillah baby dr nb smpi la ni nk msk 6 bulan ok..

tumpang tanya ya.. drypers tu drypers yg nb soft touch tu ke. .. tgh survey juga ni..

5y trước

A ah..yg nb, lps tu continue s terus.. 😍😍

drypers...cari yg ori...kalu jual kt shopee2 tu kualiti x sama nipis n bocor huhuhu

5y trước

Oooo..ok baik. Sbb skrg mmg survey dlm lazada n shopee..😂

Tmbh wee wee dry yerk...punggung baby akn sntiasa kering?