Ruam lampin

Hi korang. Any recommend tak untuk pampers yang jenis kering ? Sebab anak saya mengalami ruam lampin teruk sampai ke bontot bila sapu ubat ruam sampai nangis-nangis. Dah try pakai Pet-Pet Huggies,Drypers, Mamy Poko dan Molfix. Sama je 😭

5 Các câu trả lời

Kalau dah tahap teruk kena pakai lampin dulu. Rawat sebelum makin teruk. Try pampers yg soft mcm aiwibi, huggies airsoft. Kalau masih teruk try check maybe cream tak sesuai

4t trước

Owh yeke terima kasih sis 😭

Hai sis cuba Kinto pants anak sy start guna kinto dah tak naik ruam...sblum ni guna mahal2 smua naik ruam Kinto murah n bagus sis

Try brand ichi. Baby sy pun tak sesuai banyak pampers tapi last last brand ichi elok je ruam pun berkurang

Try bepanthene ointment; tp kalau anak dah nangis2, tk selesa, baik dpatkan ubat Dr

pampers tukar tiap bpe jam?

4t trước

Kalau berat je saya tukar kerap je saya tukar dalam sejam 2 jam camtu