pampers

Pants pet pet best tak? Atau ade yg nak share pants ape yg ok.

66 Các câu trả lời

saya guna Petpet yg Night Tape utk baby, bukan Pants. So far, mmg terbaik utk baby saya. Xmudah bocor dan tahan klo pakai dari mlm smpai pagi. Cuma susah nak cari jenis ni kat kedai, so saya beli online je kat Shopee. dkt setahun dh pun setia dgn Night Tape ni. Cuma kalau petpet tape yg biasa tu kurg sikit sbb nipis.

4y trước

tuh la kan. kalau pakai yg tu kena kerap tukar pampers. Yg Petpet Night Tape ok, tahan lama and serapan pun bagus.

Xpernah beli pants sbb saya pakaikan baby yg petpet night tape lpas cuba sample. Mmg ok sgt dgn baby dan xpernah tuka brand sampai skrg. Sbb dulu pun pernah try drypers tp xsesuai dgn baby sbb nipis n cepat bocor. Mamy poko pun xsesuai dgn baby sbb kerap tkeluar bgian blkg.

Pants Pet Pet keras sikit kapasnya, size M tak sama dengan cutting size M pants Huggies. Kalau beli di 99Speedmart harga Pet Pet RM27.90, Huggies pun kadang-kadang RM27.90 - RM29.90. Harga lebih kurang saja.

Best..antara yg terbaik x mudah koyak..and tahan lama..x mcm huggies pants mudah koyak..mcm x jaga kualiti..kalau pet² pants ni dari 1st time sampai la skrg beli maintain je kualitinya..

Anak sy bambam sikit jadi bile pakai petpet pant jdi ketat kt perut xselesa..sy pakai huggies pant ok..tpi sis boleh try dlu beli pack kecik utk pet2 ngam ok blh beli

Saje guna pet pet dari tahun 2015 anak pertama dan sampai sekarang anak ke2..anak sesuai dgn petpet.pernah cuba hug___ dapat free xsesuai dgn anak.merah dan ruam.

huggies pant sesuai. sangat berkualiti.. daya penyerapan air sangat memuaskan hati.. harga x mahal mana pon.. janji kualiti untuk anak sendiri

Saya pakai pet pet untuk new born je.. Sebab kerap tukar kan.. Lepas tu pakai drypers pant. Kalau drypers takde, baru pakai huggies pant

Sy try guna cm2 jenama.. Tgok yg mana slesa dgn bby. Buat masa lanie. Yang sesuai laa bg sy.. Genki.. N drypers. Jenis pants punya.

x pasti jenama lain ok ke x. sbb mmg setia dgn jenama Drypes klau tukar pun tukar yg Drypes Touch. #30Nov20  #TAPSuperMoms