Ada tak pacifier mcm puting ni

Ank tk nk puting lain. Byk dh try. Yg puting straigh pnh try gak dia tnk. Klau bentuk sebijik mcm ni smpai yg sy tanda ada tak? #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

Ada tak pacifier mcm puting ni
2 Các câu trả lời

mcm xde.. baby sis da bpe bln? sis bru nk introduce pacifier ke? yg sye tw pacifier ade 3 shape : symmetrical, cherry, orthodontrics.. sye da try 3-3, anak sye prefer symmetrical..

12mo trước

ouh okeyy tq. nasib baik awak bgtahu.baru tahu tkde. selamani cari tk jumpa2 . anak saya nak masuk 7 bln dah. sejak masuk 6 bln dia start suka hisap botol time tdo , time dlm buai , klau tk bg mngamok tak sudah , kdg botol kosong dia hisap.. pening di buatnya . pacifier bentuk symmetrical belum try lg . awak try jenama apa ye?

anak brp bulan ni? gigi ada dah belum

12mo trước

belum ada gigi. 7 bln