baby tak berak

ank sy 6m..xberak dh 9hari..bf + fm..tp fm bkn selalu bg..dlm sehari kdg² 2 kali je..tu pn 3oz..kdg² langsung xbg fm..df jee memandangkan skrg WFH..semalam dh start suap bubur nasi..perut xkembung...lembut je bila urut²..kentut pn kerap..ank aktif..xde meragam ke ape...normal ke...risau gk..

1 Trả lời

lama jugak tu puan anak dh xberak 9hari.. klu bgi sy kurg normal.. mgkin sebaiknya puan bwak ke klinik utk cek sbagai langkah brjaga2? alooo baby, mana awk simpan taik tu nak oi smpai 9hari x buang..😅

3y trước

alhamdulillah..selepas 10ari akhirnya baby berak ngan jayanya dan byk sgt..agaknya rutin kot..sbb sblm² ni pn sama hari ke9 @ 10 hari baru berak byk...tp kita laa risau kot² ada masalah lain..pernh masa check up kt kk sampai doc buat rectum stimulation..xray bagai...tp doc ckp usus ok..xde masalah...