Boy

Ank saya baru dua bulan ,saya baru jee ajar dia puting ..dah sminggu diaaa berputing..tapi kejap kjp nk puting klo tidur ..bg botol susu untk minum pun dia dia nyonyot jee..bagi sebab dia sikit sikit mnangis ..mulut ternganga bg susu dia xnk..takpe ke dh bg puting umur dua bln

1 Trả lời

Boleh sbb baby sucking reflex dari dlm perut. But, masuk 5 bulan try reduce penggunaan tu. Sbb xnk baby speech delay & misaligned teeth.