hampir give ajar susu botol

saya byk kali ajar ank utk minum susu pakai botol,tapi masih tak nak saya dah nk strt kerja tapi terpaksa sambung lagi tanpa gaji,saya ok je nk brhnti kerja tapi ekonomi keluarga tak dapat nk berhrnti kerja.ada tip nk ajar pakai botol susu?botol susu saya try beli dri yg murah sampI mahal tapi dia tetap tolak,puting dh tukar banyak kali tapi tetap dia tak nk nak puting mak dia..

2 Các câu trả lời

sama mcm sy. masa lahir hisap susu botol skrg dah fully bf. try ajar balik sebab senang nak tinggal p mana². tapi dia tak nak dan tak pandai hisap.

mungkin sbb dia knal bau bdan awak .. cuba la bbrpe hri awk jauh ngn dia n try bgi botol ..atau boleh jumpa pakar utk mintak suggestion.