mimpi buruk

ibu2 semua, normal ke sepanjang pregnant ni asyik dapat mimpi buruk je? selalu mimpi laki sendiri curang, laki kahwin 2 lah. bila bangun tu rasa macam sakit sangat dada ni. banyak kali dah mimpi macam ni. ke saya yang overthinking ? ya Allah, saya rasa mainan tidur je kot. rasa berdosa pulak kadang tu duk tanya2 suami ada perempuan lain ke tak disebabkan mimpi buruk2 macam tu 😭

1 Trả lời

Saya pun selalu mimpi buruk lepas pregnant, first five months tu almost everyday mimpi bukan-bukan. Mimpi wuami curang, mimpi saya curang hahaha. But alhamdulillah sekarang dah 6 bulan takde dah mimpi macamtu. Kalau ikut saya baca buku and internet katanya normal. Wallahualam. Hehehe

3y trước

Sama laa sis sy pun mmpi yg sama dua hri dh bila dh nk masuk 12 week ni hrp pasni x dh mlas nk layan perasaan