Cuti besalin.

Due saya 6/08 tapi sya minta awal cuti start 13/07 sebab docter pakar cakap 15/07 kemungkinan masuk hospital sebab baby IUGR. Comfir bersalin ke kalau docter dah kasih tarikh tu atau kena pantau keadaan baby di dalam saja? Anak ketiga pertama kali kalau kena induce. Kalau awal cuti rasa rugi sbb tidak full kerja hmmm duduk rumah pun bosan walaupun ada anak. Kandungan saya 36minggu4hari.

1 Trả lời

klu dh confirm iugr usually induce bsalin terus. 37w dh viable utk bby lahir cuma bby naik wad dulu lh.

3mo trước

Esok baru docter akan ckap keputusan. Cuma mereka suruh standby barang.