EDD 7 Mei, bersalin 26 April

Salam semua, saya telah selamat melahirkan baby boy pada 26 April 2024 walaupun EDD 07 Mei 2024 di HPUPM . Saya doakan yang lain pun selamat melahirkan ya.

8 Các câu trả lời

alhamdulilah tahniah puan ..slmt brpantang..mg bby mmbsr dgn sihat dan mnjd ank soleh buat ibu ayah .Allahuma aamiin Ya Mujib

edd 7/5 baby tknk kuar lagi . mungkin dia sengaja nk buat mommynya makin tak sabar kot 😂

wah saya due date pon 7/5 nk mintak bby keluar 26/4 biar sama birthday gn abang dia 🤣

wahh tahniah ,semoga puan dan baby sihat sentiasa , saya edd 8/5 masih aktif dalam perut 🤣

5mo trước

Sama edd kita. Duk beralun menendang dalam perut lg ni 😂

Sama due kita sis. Tapi xde tanda apa2 lagi nak bersalin. Perut kerap mengeras je

Turun tanda apa sis? Or serah diri. Edd 28/5 nervous tunggu tanda adeh

samalah kita punya edd 7 mei juga tapi 27/4 dah bersalin. huhu

Alhamdulillah...sama la EDD 7/5...tapi bersalin 29/4...