DUE 27/07/2024

hello mommies ! ada tak due sama tapi bersalin awal daripada due ? 🤭 share la sikit . kita punya 08/07/24 . korang pula ? #Sharing_dong_Bund

4 Các câu trả lời

saya due 22/7 alhamdulillah bersalin dh arini 14/7.. smlm g jalan2 kat ioi putrajaya n balik smbung pulak jln 2 pusingan kat daratan depan masjid putrajaya.. smg ibu2 yg menunggu masa pn dpermudhakan.. 🤲🏼

2mo trước

( Noraini atsari )serius la awak kita kuar lendir drh Dr isnin skrg da rabu ad drh tp kita tggu je kt rumah sbb isnin da dtg pac bukaan 1 cm dia suh balik...tp kita isnin ad rsa contraction selasa ad rsa tp makin kurang hrni mcm biasa cuma mmg berat kt bwh...mmg hrni nk p pac tp mls betul sbb nk kena seluk² ni lemah betul fobia..

Bestnyaaaa. Due saya 27/07 jugak tapi baby tamau keluar lagi😭 harap dia keluar sebelum kena serah diri 26/07 ni😭😭

2mo trước

aamiin ya rabbal al aamiin 🤲🏽 saya & husb hari’ pujuk dikbaby suh keluar awal . exercise smpai sakit celah kangkang . know’ dah 3cm . smoga dipermudahkan urusan awak ye mummy 💪🏽

Bestnya, saya due 12/7 tapi still tak bersalin lagi 🥲

2mo trước

alama . dh ada tarikh serah diri x mummy ?

👍