Anak 8bulan taknak makan

Anak sy xnak makan dekat dalam rumah. Suap ape pon xnak. Kdg2 makan buah tu pon sikit. Tapi kalau dekat luar(kedai makan) bukan main suka lgi makan. Kdg2 habis nasi spnggan sy suap. Macam mana ye??

4 Các câu trả lời

mybe sis blh buat mcm ni. beli bekas pakai buang or tupperware dkt kdai eco tu. lps masak sis letak dlm tu buat2 mcm beli 😂.

anak saya kalau makan sama2 dgn dia baru dia selera makan, try sis makan sama2 dgn anak.

try beli bekas tupperware.. letak mknn yg sis masak dlm bekas tu..

Sme.. mgkin suasana..