Baby Beralih bulan

Ank bertuah sebulan 10hari mula meragam mcm kena pukul . Kdg2 nangis smpai hilang suara . Tiup muka dia baru ada suara . Mula2 tkt la igt kena tegur bila tgk video rupnya beralih bulan . Sy je dpt pjuk + tidurkan dia kalau dia mengamuk . Org lain surrender 😂 semoga anak bertuah mami membesar dgn sihat 💕#firstmom

Baby Beralih bulan
1 Trả lời

samalah dengan baby boy saya , semua orang takut kalau dia nangis haha .. saya je yang boleh pujuk dan bagi tidur lain orang memang dia taknak

2y trước

betul , amin semoga anak sis dan sis pun sihat juga 🤗