Baby setahun 4 bulan

Anak sy minum susu pagi je satu hari sekali je minum susu mlm tngh hari dah xnk minum susu normal ke buat risau tapi air suam bnyk ada yg sama x mcm sya#pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Anak awak makan berapa kali sehari ?

1y trước

Kemungkinan besar anak awak kenyang sebab tu tolak susu. Tambahan pula, sekarang musim panas boleh jadi baby dahaga dan minum air suam banyak. Awak tak perlu risau jika meal intake anak complete, berkhasiat dan mengenyangkan. Susu ini hanya sebagai pelengkap sahaja.