baby setahun susah tidur

anak sy mengantuk dah. setahun 2 bulan dusah sgt nak tidur. stress tiap mlm mcm ni padahal ngantuk dah... nak tido je ngamuk nangis mcm kena pukul, susu dah makan kenyang, screen time sy tak bagi, bagi kdg2 je tak sampai sejam. dan ada tips tak nak anak melagkah. berdiri lama okey dah nak melangkah dia mcm gayat

1 Trả lời

biase sy mati kan lampu..tepuk2 dodoi sambil zikir.klau suh ank melangkah cube duk dpn die n umpan mainan suh die dtg ambil